Wat is het belang van een verzorgde huid?

Wie droomt er niet van een verzorgde huid, zonder rimpels en andere kleine huidafwijkingen? Je huid verzorgen doe je onder meer, door gebruik te maken van Arganolie, wat een van de trends van dit moment is. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van Arganolie door, alvorens je dit op je huid smeert! Arganolie is echter niet het enige middel wat bij kan dragen aan een jonge huid. Denk ook aan voldoende beweging, een gezond voedingspatroon, enzovoorts. Een gezonde huid zal je meer zelfvertrouwen geven en je energieker laten voelen. Reden genoeg om hier voldoende aandacht aan te besteden!

 

Voldoende sporten niet alleen goed voor je huid

Voldoende beweging is essentieel om je huid gezond te houden. Daarbij zorg je er op deze wijze voor dat je lichaam vitaler en energieker aan zal voelen, als je aan de dag begint. Voldoende beweging krijg je onder meer door bijvoorbeeld wat vaker naar je werk te fietsen of te wandelen, door de trap te nemen in plaats van de lift, enzovoorts. Ook kan het de moeite waard zijn om je aan te sluiten bij een sportclub. Zo wordt sporten veel gezelliger! Tijdens het sporten zal het zweten ertoe leiden, dat je huid gereinigd wordt. De poriën komen immers open te staan.

 

Een scrub op je gezicht gebruiken voor meer zelfvertrouwen

Kleine oneffenheden in je huid kunnen je zelfvertrouwen verminderen. Denk aan een pukkeltje in je gezicht, dode huidcellen op je armen, enzovoorts. Door je gezicht dagelijks te reinigen met een scrub, worden de oneffenheden voorkomen. Kleine ontstekingen kunnen met een scrub, zeker in combinatie met een bijpassende crème, voorkomen worden. De oneffenheden zijn het gevolg van afvalstoffen die op je huid achterblijven. Met de scrub neem je deze eenvoudig weg! Ook niet onbelangrijk, met de scrub ruik je vaak weer heerlijk.

Scroll naar boven