Wat moet je doen bij “mannelijke” problemen?

Naarmate mannen ouder worden, kunnen zij met verschillende soorten problemen te maken krijgen. Een erectiestoornis is hier wellicht het meest bekende voorbeeld van! Niet alleen kan een erectiestoornis veroorzaakt worden door ouderdom, ook een steeds minder spannend seksleven kan hier de bron van vormen. Bovenal is een erectiestoornis een grote ergernis voor mannen en hun partners! Erectiepillen bieden de oplossing voor zo’n probleem. Hoe kom je echter aan deze erectiepillen? Veel mannen schamen zich voor hun erectieprobleem bij een bezoek aan de huisarts. In dit artikel vertellen we je meer over hetgeen je bij mannelijke problemen kunt doen!

 

Erectiepillen zijn eenvoudig online te bestellen

Voor erectiepillen, ook wel omschreven als viagra, hoef je tegenwoordig niet meer naar een huisarts. Er zijn verschillende webwinkels waar je deze pillen in verschillende soorten kunt kopen. Houd er rekening mee dat er bijwerkingen aan deze pillen kunnen zitten. Het is zodoende belangrijk om altijd eerst de gebruiksaanwijzing door te nemen en met lichte pillen te beginnen. Op deze manier voorkom je dat de bijwerkingen te heftig zijn! Ook kun je later overstappen op een zwaardere erectiepil, als de lichte variant niet voldoende werkt.

 

Tip: mocht je twijfelen, ga dan altijd langs de huisarts voor advies!

 

Andere mannelijke problemen

Naast de erectiestoornis die bij een man op kan spelen, kunnen mannen te maken krijgen met incontinentie. Hierbij verliezen zij urine, wat een vervelend idee is. Zeker als dit bijvoorbeeld zichtbaar wordt in een lichtkleurige broek. Voor een incontinentieprobleem bij zowel mannen als vrouwen, kan een speciaal soort maandverband de uitkomst bieden. Ook worden er speciale luiers aangeboden om de incontinentieproblemen niet zichtbaar te maken voor anderen. Net als bij erectiepillen, kunnen ook deze hulpmiddelen in webwinkels worden besteld. Veel mannen en vrouwen schamen zich bij het kopen van dergelijke hulpmiddelen in een fysieke winkel.

Scroll naar boven