Goede ervaring in onze massagesalon en de voordelen van een goede massage

Heb jij wel eens last van spierpijn of andere lichamelijke klachten? Of wil je gewoon eens lekker ontspannen?
Dan is Baan Dee die perfecte massagesalon voor jou! Bij deze massagesalon kun je terecht voor een traditionele Thaise massages, een sportmassage, een voetmassage en nog veel meer. De salon is opgestart in 2014 en behoort nu al tot één van de populairste massagesalons van Brabant. Ze beschikken over een team met gediplomeerde masseuses die al heel wat ervaring hebben.


Soorten massages en hun voordelen


Baan Dee biedt verschillende soorten massages aan.
Zo heb je de: ontspanningsmassage, Thaise massage, kruidenstempel massage, voetmassage, schouder-nek-en hoofdmassage en een sportmassage.

Ontspanningsmassage:
Deze massage is geschikt voor mensen die even lekker willen ontspannen of mensen die met stress te maken hebben in het dagelijks leven. Door het krijgen van deze relaxerende massage komt u even helemaal tot rust en vergeet u even alle zorgen.

Thaise massage:    

Deze traditionele Thaise massage staat bekend als een lichaamstherapie voor uw geest, gezondheid en genezing. Er zullen speciale massagetechnieken toegepast worden om u helemaal los te krijgen. Dit losmaken geeft een positieve werking voor uw: doorbloeding, gespannen spieren, vermoeidheid, rugklachten en hoofdpijn.   

 

Duo massage:
Tijdens deze massage lig je met je vriend(in)/partner in dezelfde kamer.
Jullie zullen dus allebei tegelijkertijd gemasseerd worden in dezelfde ruimte.
Als je voor de duo massage kiest dan krijg je een combinatie van een Thaise massage en de ontspanningsmassage.
Het kan een ideale verassing zijn om aan je vriend(in)/partner te geven.

 

Kruidenstempel massage:
Dit is een zeer ontspannende massage met een diepwerkende kwaliteit.
Door de warmte en kruidige geur van de kruidenstempels die gebruikt zullen worden tijdens het masseren zal het een ontgiftende en ontspannende werking hebben.

 

Dit waren een aantal massages, maar ze beschikken over nog meer massages.
Om meer uitleg te krijgen over deze massages kun je een kijkje nemen op de website van Ban Dee. https://www.baandeethaisemassage.nl/massages/

Scroll naar boven